Dobrodošli na našu Internet trgovinu

Sigurna kupnja

Posvećeni smo tome da su informacije koje nam ustupate na korištenje sigurne. Kako bi se spriječio neovlašteni pristup ili otkrivanje vaših informacija, primijenili smo odgovarajuće fizičke i elektronske  procedure za zaštitu i osiguravanje informacija koje prikupljamo online.
Možete ograničiti prikupljanje ili korištenje vaših osobnih podataka na sljedeće načine:

~        kad god se traži da ispunite obrazac na web stranici, potražite okvir koji možete kliknuti da biste naznačili da ne želite da itko koristi vaše podatke za izravne marketinške svrhe
~        ako ste prethodno pristali da možemo koristiti vaše osobne podatke za izravne marketinške svrhe, možete se predomisliti u svakom trenutku tako da nam javite e-mailom na elektrooprema1@gmail.com

Nećemo prodavati, distribuirati ili davati vaše osobne podatke trećim stranama, osim ako imamo vašu dozvolu ili nas zakon obvezuje da to učinimo. Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bi vam poslali promotivne informacije o trećim osobama za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive, ukoliko nam to odobrite.
Ako smatrate da je bilo koja informacija koju imamo o vama netočna ili nepotpuna, javite nam što prije. Ispravit ćemo bilo koju netočnu informaciju u najbržem mogućem roku.

HT Pay Way je postao sa 14.11.2012 jedini provajder u Hrvatskoj koji je zadovoljio sigurnosne zahtjeve kartičarskih brendova MasterCard, Visa, Amex i Diners po globalnom kartičarskom programu PCI DSS.

T-Com je certicifirani partner unutar prodajnih mreža  sljedećih kartičarskih kuća:

American ExpressMastercardMaestrocardVisa

PBZ – American Express®, MasterCard®, Maestro®, Visa
ERSTE – Diners, Diners na rate, Discovery
ERSTE – MasterCard®, Maestro®, Visa
ZABA - MasterCard® i Maestro® te Visa

American Express – Jamstvo sigurne online kupnje


MasterCard SecureCode

MasterCard SecureCode


Verified by Visa

Verified by Visa